Pornózás miatt kirúgják VV Verát a villából?

Vera csak a VV Villában játssza az érzékeny nebáncsvirágot, a valóságban korábban keményen dolgozott azon, hogy pornófilmekben szerepelhessen, igaz, eddig csak a válogatókig jutott, de ennek fotói kiszivárogtak.
A képek tanúsága szerint VV Vera mégsem az a visszahúzódó, érzékeny, nehezen megnyíló lány, akinek a beköltözés előtt vallotta magát. A videofilmből kivágott fotósorozat a brillbabes.com nevű erotikus oldalról származik. Vera – aki a vállán és arcán lévő szeplők alapján könnyen felismerhető – a pornójelenetben szájjal elégít ki egy férfit.
Még legjobb barátnőjét, Zitát is megdöbbentette a hír, hogy Vera pornózott.
– Micsoda?! – kérdezte elhűlve. – Én ilyen videóról nem tudok, soha életemben nem hallottam arról, hogy Vera ilyet tett. El sem tudom képzelni... – hitetlenkedett a barátnő. Vera édesanyja tisztában volt lánya szereplési vágyával. – A lányom már 15-16 éves korában elkezdett modellcastingokra járni, de arról nem tudok, hogy ilyesmibe keveredett – mesélte magától értetődő természetességgel Zsuzsa, a mama. – Van egy férfi, aki segít neki ebben. Olyan szép popója és arca van, és mindene eredeti! Nem is értem, miért nem fedezték még fel! Két évvel ezelőtt is volt egy válogatáson, akkor sem sikerült neki. A kislányomnak az volt a vágya, hogy szerepeljen, és én támogatom ebben. Nagyon szeretném, ha valóra válna az álma. A Való Világba nem pasizni ment be, hanem nyerni. Jó lenne, ha az országos ismertséggel végre tudna mit kezdeni – tette hozzá Zsuzsa. A ValóVilág 5 szerkesztői megrökönyödve értesültek Vera pornós múltjáról. Rubin Kristóf, a műsor kreatív főszerkesztője szerint elképzelhető, hogy az esetnek következményei lesznek.
– Megvizsgáljuk mind az enyhítő, mind a súlyosbító körülményeket, és csak ezek után hozunk döntést az ügyben – mondta. – Kétségkívül az ügy legfontosabb momentuma, hogy Vera nem szólt nekünk a múltjáról, pedig az őszinteség alapkövetelmény a játékba kerüléshez – mondta a kreatív főszerkesztő. Vélhetően ez azt jelenti, hogy Verát akár ki is zárhatják a valóságshow-ból a produkció készítői.