Celebek + 18 - Éden2 Nikinek több aktsorozata is volt

Bognár Nikolettet, az Éden Hotel 2 aktuális évadának szereplőjét többször is fotózták meztelenül, de nem titkolja, és nem is szégyelli. Sőt, ha módja lenne rá, vetkőzne is még egy utolsót. Jó szándékú olvasóink hívták fel figyelmünket az Éden Hotel 2 játékosának aktfotóira. Bognár Nikolett láthatóan profi fotósnak pózolt bugyiban-fűzőben, majd egy szál magassarkúban. Nem egyetlen aktsorozat készült rólam, hiszen szerepeltem a Playboyban is. Azóta teljesen más dolgokkal foglalkozom, a modellkedést is csak hobbiszinten űzöm, divatbemutatókon veszek részt. Szóval nem ez az első az életemben" – fejtette ki a Velvetnek Bognár, aki saját vállalkozást vezet: ruhákat forgalmaz. Megjegyezte, nem voltak kétségei afelől, hogy a fotók elő fognak kerülni, amint a műsor elindul: "Úgy gondolom, hogy mindenkiről, aki szerepel a médiában, minden kiderül. Nem titkolom és nem is szégyellem ezeket a képeket, és felesleges is lett volna. Tudtam, hogy valaki nyilvánosságra fogja hozni őket."Ingyenes Apróhirdetés percek alatt !  NEThirdetes.com
   Mint azt kifejtette, nem azért jelentkezett a műsorba, hogy celebbé váljon, neki a pénzre van szüksége, hogy nyithasson egy saját ruhaüzletet – ehhez nincsen szüksége ismertségre, és a korábbi szereplésekkel már kialakította baráti és szakmai kapcsolatait. Ettől függetlenül nem állna ellen, ha jó ajánlatokat kapna.
"Ha olyan dologról van szó, ami hozzám közel áll, legyen az fotózás, reklámfilm, rendezvény, akkor bármikor adom az arcom és magam ahhoz, ami az erkölcseimbe belefér. Így, a harminc felé közeledve, próbálom magam jól tartani. Igen, egyszer utoljára még levetkőznék a Playboynak."