Celebek +18 - TV2: képernyőre került, hogy az ÖsszeEsküvők egyik vőlegényjelöltje önkielégítést végez

Visszataszító jelenettel sokkolta a nézőket a TV2: képernyőre került, hogy az ÖsszeEsküvők egyik vőlegényjelöltje önkielégítést végez, majd összemaszatolja a kilincset
Csütörtökön éjszaka, az Esküdj! című műsorban Majka különleges élményt ígért a nézőknek. A műsorvezető arra kért mindenkit, hogy hangosítsa fel a készülékét, és tegyen félre mindent, mert jön Marci, és amit tesz, az egyszerűen fantasztikus. Ezek után képernyőre került a televíziózás történetének talán legvisszataszítóbb jelenete Marián főszereplésével. A tizennyolcas karikával jelzett felvételen a fodrászfiú a zuhanyozóban kényezteti magát, de a többi srác állandóan megzavarja. Ezért bosszút áll: buzgólkodása végtermékét a kilincsre keni, amibe természetesen belenyúl az első fürdőbe lépő srác, Peti. A műsor főszerkesztője, Vörös Tamás szerint nem öncélúan került képernyőre a jelenet, és nem tart attól, hogy megbünteti a csatornát a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság.
– Vállaltan szókimondó, bevállalós műsor az Esküdj!, nem véletlenül van a késő esti műsorsávban, szigorúan tizennyolcas karikával. A videó valóban naturálisan mutatott be egy jelenetet, de a médiatörvény megengedi az ilyen jellegű tartalmak sugárzását, persze kizárólag 22 óra után és 18-as korhatárkarikával. Mivel sem pornográfiát, sem indokolatlan erőszakot – amit kifejezetten tilt a törvény – nem tartalmaztak a képsorok, adásba kerülhettek. Marci talán a legextrémebb figurája az ÖsszeEsküvőknek, és egy cseppet sem szégyellős a kamerák előtt. Sőt! –mondta el a főszerkesztő.
Majka sem érzi felelősnek magát.
– Vicces volt, hisz nevettem rajta –mondta a rapper. –Műsorvezetőként az a feladatom, hogy felkonferáljam a kisfilmeket, amiket bemutatásra érdemesnek tartanak. Ez is olyan volt.