Celebek + 18 - Ice T asszonya mindenét megmutatta

 Coco T életében talán először nem azért mutogatta magát, mert akarta. Egyszerű baleset történt: fújt a szél, és nem volt rajta alsónemű. Illetve túl kicsi ruhát vett fel, kiszökött belőle a melle. Ennyi. Semmi tudatosság. s innen már tényleg nincs tovább: Ice T. gigantikus mellekkel és fenékkel megáldott nője az utóbbi napokban minden testnyílását megvillantott a világnak. A Coco T-t, a szőke csodát, nem véletlenül követik több mint nyolcszázezren a Twitteren, ugyanis az elképesztő mellekkel, de leginkább hátsóval megáldott hölgy bizony nem sajnálja a rajongóktól magát. Dekoltázsát, melleit, fenekét gyakorlatilag már mindenki ismeri a Földön, most azonban egy teljesen új oldalát is megmutatta - életében talán először nem tudatosan – írja a német Bild.
Coco T feltehetően ott hibázott, hogy  a mélyen dekoltált, magasan felsliccelt miniben túl nagyot lépett, így a mázlista fotósnak nem volt nehéz dolga elkapni a pillanatot, sőt, a szél is a segítségére sietett. A képen ráadásul nemcsak az látszik kristálytisztán, hogy Ice T csaja nem vett fel bugyit, hanem gyakorlatilag szemezhetünk a nemi szervével.
A bugyi hiány előtt öt nappal villantott melleket hasonló módon, akkor egy londoni szállodából kifele jövet csúszott le a ruhája annyira, hogy az egyik melle kiköszönt belőle. A testével hírnevet szerző hölgy egyébként úgy gondolja, mellei a bimbók nélkül is szexisek, így vélhetően lényegtelennek tartja, hogy azok, akkor és ott kikukucskáltak a ruhából.