Betiltották: nemi szervként élvezi a banánt videoklipjében VV Zsófi

Alighogy megjelent VV Zsófi videoklipje, máris botrányt kavart. 
A ValóVilágból megismert lány menedzsere, Koczka Máté azt állítja, hogy Zsófi jogtalanul használta fel a videót, mivel nem fizette ki annak teljes árát. Ráadásul a legnépszerűbb videómegosztó portál egy napra le is tiltotta a felvételt, mondván: erotikus tartalma miatt rossz kategóriába lett besorolva.
A brazil szappanoperára hasonlító történetben újabb szereplők léptek színre, például a volt villalakó édesanyja, aki áll elébe a lányát ért vádaknak, és kész törleszteni a felhalmozott pénzösszeget.
“Anya azt mondta Máténak, hogy szívesen leül vele megbeszélni a félreértéseket, hiszen egyikünk sem érti, hogy voltaképpen miről van szó” – vélekedett Zsófi, akinek művére még Fluor Tomi is felfigyelt.

Betiltották: nemi szervként élvezi a banánt videoklipjében VV Zsófi

“Nem tudom, hogy milyen indíttatásból született meg ez a klip. Amennyiben az a célja, hogy botrányt keltsen, akkor az összejött. Ha ott lettem volna a forgatáson, olyan rúzst raktam volna rá, ami nem fogja meg a banánt. Ha egy szóval kellene összefoglalnom, mit gondolok, a csillámos szó jutna eszembe róla” – osztotta meg véleményét az Új Ásszal a Mizu alkotója.