Celebek +18 - Alekosz lerohanta a TV2-t

A tegnapi nap bombahíre: Alekosz átszerződött a TV2-höz, felrúgva az RTL-hez kötődő kizárólagos szeződését és beköltözött az ÖsszeEsküvők játékosai közé.
Azért valahol nagyon furcsa, de mégis milyen jellemző, hogy egy producer a saját anyagi érdekeit szem előtt tartva képes véghezvinni akaratát és gazdacsatornáját is magával rántja egy megalázóan méltatlan helyzetbe. Üzletileg valóban frappáns döntés Alekosz beemelése, de egyébként legalábbis annyira volt elegáns a konkurenciától lopni, mint repetát kérni análszexből az életfogytosok között.
Nem titok, hogy Hajdú Péter saját pénzét is beletette a műsorba és most, hogy az már a tévémacitól is vereséget szenvedett, muszáj volt valamit tenni.  A jelentős anyagi befektetést, megközelítőleg 120 millió forintot biztosan nem Hajdú Péter állja egyedül. Ez annak fényében különösen érdekes, hogy kb. 90 embert bocsátottak el a TV2-től anyagi nehézségekre hivatkozva. Igen, 120 millió forint. Ennyibe kerülhetett az RTL arcának átcsábítása, ha figyelembe vesszük azt a hatalmas összeget, amit a szerződésszegésért bevasalnak rajta. Ezt természetesen nem a görög állja majd, hanem az ötletes producer. Nagy valószínűséggel Alekosznak mindet vissza kell majd fizetnie, amit a Való Világ 4 győzelme kapcsán kapott, ehhez jön még a kártérítési összeg és persze ő sem ingyen teszi tiszteletét a budaörsi házban. Természetesen a győzelemre itt esélye sincs: szerepe mindössze annyi, hogy a kétségbeesett készítőket megóvja a teljes anyagi romlástól. További probléma, hogy Alek könyve a napokban került a boltokba. Mint ilyenkor szokás, dedikálást, és olvasótalálkozót is leszervezett a kiadó. Erre azonban már az alkotó nem fog tudni elmenni, mert az ÖsszeEsküvők szabályzata szerint nem hagyhatja el a Rezidenciát. Ez esetben is per várható.
Alekosz gerincéről ne beszéljünk, mert ő, mint ALEKOSZ, már nem engedheti meg magának a visszasüllyedést az ismeretlenség homályba. Egyébként sem biztos, hogy a győzelem utáni megnyilvánulásait figyelembe véve egyáltalán tisztában van vele, miért is hívták meg a játékba.
A párkereső műsor szereplői meglehetős megdöbbenéssel fogadták Alekoszt és Váját a házban. Kerek szemek, értetlen tekintetek. Volt olyan földtől elrugaszkodott istenadta, aki azt sem tudta, mi fán terem a nemzet kubai macsója, akarjuk mondani görög szívtiprója.
A bemutatkozás és a kölcsönös üdvözlés után Alek máris felvette a szokásos formáját. Fejét jobbra balra ingatva elkezdte nyomni a jól ismert marhaságait. A ledöbbent társaság tátott szájjal figyelt. Ami a ValóVilágban még viccesnek és különösnek hatott, az itt most szinte szánalmas és izzadságszagú volt. Nem Alekosz hibája ez, hiszen ő csak magát adta. Ebből a környezetből azonban annyira kilógott, mint csupasz segg a repedt gatyából. A kényszeredett lakók persze igyekeztek kulturáltan hallgatni a „vendéget”. Na igen, mert ekkor még nem tudták, azt amit Majka néhány perccel később sugárzó arccal bejelentett nekik: Alekosz és a jó kedves édesanyja mostantól teljes rangú játékos lesz és ha talál magának olyan madarat, aki megint összeáll vele, akkor akár a főnyereményre is jogosult lesz. A kényszeredett mosolyok fagyott vicsorgássá dermedtek. Ha a gondolatokat közvetíteni lehetne, akkor biztosan ki kellene tenni a 18-as karikát.
„Hetek óta rohadunk bent, most meg bejön ez a majom és lenyúlja a nőinket?” – olvasható az arcokról.
A görög tökéletesen hozza a karakterét: már az odavezető úton elmeséli a saját édesanyjának, hogy mennyire bejön neki az egyik ráncos anyós és, hogy tulajdonképpen erős vonzódást is érez iránta, olyan nőnek látja Kati mamát, aki szeret sokáig benne lenni a szexben: elvárja partnerétől, hogy együttléteik hosszan elnyújtottak legyenek, és aki az 5-10 perces meneteket egyáltalán nem preferálja. Alekosznak volt már dolga Kati mamához hasonló korú nővel, ezzel a szintén beköltöző édesanyja, Vája is tisztában van. Ennek ellenére az asszony fia szavait hallván először szóhoz sem jutott az őket szállító limuzinban, de később áldását adta Alekosz és Kati esetleges viszonyára.
Kicsivel később már szinte nosztalgikus érzése van az embernek, amikor a fáradhatatlan Alekosz már azt ecseteli milyen élvezetes lenne az orosz Másával kebelszexelni, a többiek elképedve hallgatják.  Ha emlékszünk, a feleségkereső műsorban is volt egy Olga nevezetű versenyző. Úgy látszik, a görög vonzódik a szláv típusokhoz.
VV Olivér, Alekosz egykori barátja minden visszafogottság nélkül mondja el a véleményét a csatorna váltásról:
Megdöbbentem és először azt hittem, valami viccről van szó, amikor meghallottam, mit is tett Alekosz! Ez nálam kiverte a biztosítékot, hiszen egy éve egy senki volt, akiből az RTL Klub csinált valakit. Mondjuk ki: oda sz*rt, ahonnan enni kapott! Ilyen mértékű hálátlanságról még sohasem hallottam a médiában. Egy szóval tudnám csak jellemezni: Áruló!
A továbbiakban érdeklődve várjuk a folytatást. Nem feltétlenül azért, hogy megmentsük a süllyedő hajót, de furdal bennünket a kíváncsiság van–e élet a halál után?