Keleti Györgyinek mindig megbocsát apukája

A sztárok is emberek, csemetéik meg aztán végképp azok. Tom Cruise Suri lánya pénisz alakú gumicukorral hozta anyját zavarba, Laurence Fishburne lánya durván alázza apját: pornósnak állt.
ALMA ÉS FÁJA Hiába a legprofibb sajtós, az őrült rajongó ellen bevetett testőrség vagy a lesifotósokat megtévesztő dublőr, ha a film és a könnyűzene csillagai onnan kapnak övön aluli ütést, ahonnan nem várják: saját csemetéjüktől.
A Mátrix sztárja, Laurence Fishburne nagykorúvá cseperedett lánya miatt szégyenkezhet. A 19 esztendős Montana ugyanis a színészet egy kevésbé dicső ágát választotta: pornósztárként keresi férfiak elismerését. Mi több, nemrég egy erotikus magazin címlapján a Mátrix jellegzetesen folyós betűi előtt pózol – hadd örüljön az Oscar-jelölt apuci.
Keleti György egykori honvédelmi miniszter feltehetően tudja, mit érezhet a hollywoodi híresség. Györgyi lánya az elmúlt években erotikus fotókkal, kiszivárogtatott titkos szexvideóval rukkolt elő, majd kitartottság vádjával állt bíróság elé, megtépázva a família jó hírét. Az édesapa azonban – mindezek ellenére – a legnehezebb időkben is megbocsátó atyai szeretettel állt a család fekete báránya mellé. Az egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést hozó ítélethirdetés előtt így nyilatkozott lapunknak:
– Tudom, hogy a lányom elkövetett valamit, amiért büntetés jár. De én továbbra is mellette állok. Györgyi sok keserűséget okozott az elmúlt években. Hirtelen, önfejű, de nagyon jó gyerek. Segíteni fogok neki – mondta a volt politikus.
Akaratán kívül kavart „szexbotrányt” Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri, aki egy luxuskávézó bazárrészlegében nézett ki magának egy csomag pénisz alakú gumicukrot. A jelenetet egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia, s futótűzként terjedt a hír, mivel eteti gyermekét a sztárpár. Katie Holmes az egyik legnézettebb amerikai beszélgetős műsorba ment, hogy tisztázza a helyzetet.
– Egy fagyira ugrottunk be egy New York-i kávézóba, s amíg asztalra vártunk, Suri a bazársoron kinézett egy csomag édességet. Megdöbbentem, amikor megláttam, hogy a csomag pénisz formájú gumicukrot rejt. Elmagyaráztam: ez nemaz általa oly kedvelt hal alakú cukor – mondta a színésznő az Ellen DeGeneres Show-ban.
Nem könnyű az élete Demi Moore-nak sem: úgy tűnik, az egykori lázadó szépség visszakap valamit a sorstól, Bruce Willistől született két nagyobbik lányának köszönhetően. A 22 éves Rumer bugyit villantva szállt ki nemrég a limuzinból egy olyan filmes eseményen, melyre édesanyja is hivatalos volt, kellő témát biztosítva a fotósoknak. A 17 esztendős Tallulah pedig ittasan bukott le egy közúti ellenőrzésen, világhírű anyjának kellett érte mennie a rendőrségre.
Bill Gates is három gyermekkel büszkélkedhet, akik az utóbbi időben azzal szórakoznak, hogy énekelnek az apjuknak. Ezzel nem volna baj, de Jennifer, Rory és Phoebe az Egyesült Államokban Travie McCoy és Bruno Mars – dupla platinalemezzel jutalmazott – Billionaire, azaz Milliárdos című slágerét dalolják, hogy boszszantsák a világ egyik leggazdagabb emberét. Szerencséjükre a családfő nem csupán 50 milliárd dolláros (azaz 9,28 billió forintos) vagyonnal, de humorérzékkel is büszkélkedhet: nevet csemetéi élcelődésén. Azt viszont már korábban kijelentette: sarjaira „csupán” 10 millió dollárt hagy örökségül.
Kevésbé céltudatos Madonna, aki azzal tudja leginkább felbosszantani Lourdes nevű elsőszülöttjét, hogy előszeretettel nyúlja le szeme fénye ruhadarabjait. Minderről a kamaszlány számolt be a Starlounge magazinnak.
A napokban Antonio Banderas szintén 14 éves lánya, Stella is kritizálta híres felmenőjét.
– Szörnyen ciki, hogy még az én jelenlétemben is flörtöl a nőkkel, arról nem is beszélve, hogy 52 évesen nem kéne a macsót játszania – kritizálta Zorro megformálóját a papája által kellően érett gondolkodásúnak tartott kamasz.