"Szeretem a férfiakat és a szexet is" - Pornózni kezdett Brigitta Alekosz menyasszonyjelöltje

Alekosz escortos menyasszonyjelöltjéről korábban is azt beszélték, hogy felnőttfilmekben szerepel, de akkor ezt nem ismerte el a csinos lány. Brigitta az Új Ásznak vallotta be először, hogy a műsor vége óta pornózással keresi a kenyerét.
"Már nem csinálok belőle titkot, az interneten is fent vannak a filmek, és vállalom ezt a dolgot! Most is éppen Bécsben forgatok" - kezdte Brigitta. "Olyan a mentalitásom, hogy szeretem csinálni. Hedonista vagyok: szeretem a kamerát, a férfiakat és a szexet is, úgyhogy eléggé testhez álló feladat. Ráadásul jól is lehet vele keresni, főleg ha az ember elég ügyes és csak erre koncentrál. 23 éves vagyok, most kell megalapozni az életemet, várom a kedvező ajánlatokat! A tervek szerint Kovival is együtt dolgozom hamarosan" - mondja Brigitta, aki az elmúlt hónapban 9-10 kisebb filmben szerepelt, de azt nem árulja el, mennyi pénzt rakott zsebre érte.
"Bár azt mondják, nem látszik, hogy kezdő vagyok, az elején senki sem kap túl nagy pénzt. Sok mindent le kell tenni az asztalra, hogy valaki komolyabb összeget akasszon le. Nem mindent vállalok be, egyelőre szolidan csinálom, normális kereteken belül, és majd kiforrja magát. Alekosszal nem bújnék ágyba a kamerák előtt, megsértett, amiért erőszakos nőnek nevezett a buliján elcsattant csók miatt" - tette hozzá az Új Ásznak Brigi, hozzátéve: szülei és barátai is tudják, hogy miből él.