Megbukott a szépségkirálynő: prosti lett a legszebb magyar anyuka

Az első szépségkirálynő már megbukott a dubajozáson, a Bors információi szerint ugyanis első fokon börtönbüntetésre ítélték a Legszebb Anyuka címet viselő hölgyet.
Új szó született, a dubajozás, amely nyilván bekerül a magyar értelmező kéziszótárba is. Ezzel lehet ugyanis összefoglalni azoknak a magyar lányoknak a tevékenységét, akik Dubajba vagy akár Nyugat- Európába, főleg Olaszországba járnak jó pénzért árulni a testüket. Úgy tűnik, hogy a nemrégiben kirobbant prostibotrány felkavarta az állóvizet, a hullámok pedig egyre több ismert nő piszkos titkát mossák a partra. Közéjük tartozik Noémi is, akit pár éve Magyarország legszebb anyukájaként ismert meg a közvélemény. Boldogan nyilatkozott arról, hogy mekkora megtiszteltetés Magyarországot képviselni, és elújságolta: abban a boldog tudatban indult a Los Angeles-i döntőbe, hogy távollétében férje is gondját tudja viselni kislányuknak. Az akkor 28 éves, valóban szemrevaló hölgy nagyszerűen szerepelt, hiszen a negyedik helyen végzett. Ám akkor még senki nem sejtette, hogy már a hatóságok látókörébe került. Tavaly meg is született az elsőfokú ítélet, társ tettesként elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt egy év négy hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Még ma sem alhat nyugodtan, hiszen a másodfokú ítélet várat magára, ezért a börtön árnyékában kell élnie mindennapjait. Információk szerint Noémi előbb prostituáltként, később szervezőként vett részt az „olasz melóban”. Ezt bizonyítják azok a dokumentumok, amelyek szerkesztőségünk birtokába kerültek. Ezek szerint jelentős részt vállalt a lányok beszerzésében, nyilvántartásában, a bevételek könyvelésében, annak vezetésében, a turnusok indításában. Úgy tudni, a szervezők intézték a lakásokkal kapcsolatos kiadásokat, rendezték a bérleti díjakat, a közüzemi számlákat, az internetes hirdetések költségeit, gondoskodtak a lakások állagmegóvásáról, megvásárolták a tisztálkodó szereket, nem utolsósorban nagy mennyiségű óvszert. A csoport, amelyhez Noémi tartozott, több országba, valamint városokba, például Milánóba, Firenzébe és Oslóba közvetített ki lányokat, akik akár egy-két millió forintot is megkerestek havonta. Ennek a felét tarthatták meg, míg a másik részét jutalékként a szervezőknek kellett leadniuk. Érdekessége a történetnek, hogy Noémi társadalmi munkában a Családokért – „Tisztán” Alapítvány kuratóriumi tagjaként is működött akkoriban.
Szerettük volna megkérdezni, hogy a történtek után lemond-e a királynői címről, illetve, mi a véleménye a most kirobbant dubajozós botrányról, melynek ő mintegy előfutára volt. Ám azt a telefonszámot, amelyen korábban el lehetett érni, már más használja, ezért tegnap lapzártáig nem tudunk kapcsolatba lépni vele.